Wyniki konkursu na pięć lokalnych multipleksów - UKE

Menu główne

Tu jesteś: Strona główna > Aktualności > Bieżące informacje > Komunikaty > Wyniki konkursu na pięć lokalnych multipleksów
  • dodaj do:
    • facebook
    • twitter
    • gogole+
    • linkedin

Wyniki konkursu na pięć lokalnych multipleksów


2014-12-05
Cyfryzacja TV_znak
Ogłoszenie wyników konkursu na pięć rezerwacji częstotliwości z zakresu 470-790 MHz wykorzystywanych w służbie radiokomunikacyjnej radiodyfuzyjnej, na obszarach rezerwacji: Świdnica/Wrocław, Gorzów Wielkopolski 2, Zielona Góra 1, Głogów/Legnica/Lubin oraz Jelenia Góra 1.

 

Prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej ogłasza wyniki konkursu na pięć rezerwacji częstotliwości (kanałów TV o szerokości 8 MHz) z zakresu 470-790 MHz wykorzystywanych w służbie radiokomunikacyjnej radiodyfuzyjnej, na obszarach rezerwacji: Świdnica/Wrocław (kanał TV nr 24; częstotliwość środkowa 498 MHz), Gorzów Wielkopolski 2 (kanał TV nr 38; częstotliwość środkowa 610 MHz), Zielona Góra 1 (kanał TV nr 38; częstotliwość środkowa 610 MHz), Głogów/Legnica/Lubin (kanał TV nr 43; częstotliwość środkowa 650 MHz), Jelenia Góra 1 (kanał TV nr 57; częstotliwość środkowa 762 MHz), przeznaczonych do rozpowszechniania lub rozprowadzania w sposób cyfrowy drogą rozsiewczą naziemną programów telewizyjnych lub radiofonicznych umieszczonych w multipleksach telewizji lokalnej, odpowiednio: L4, L5, L6, L7, L8.

Szczegółowe informacje znajdują się w załączonym pliku.
Załączniki do artykułu:
Autor informacji: (Magdalena Gaj) / (2014-12-05)
Udostępnienie informacji: (Sebastian Szeleszczuk) / (2014-12-05 14:27)
Ostatnia zmiana: (Sebastian Szeleszczuk) / (2014-12-05 14:27)
  • Do góry
  • Drukuj do PDF
dziennik urzędowy UKE
ePUAP
baner kradzieże infrastruktury
Internet Quality
Sąd Polubowny
zgłoś brak telefonu lub internetu
Tele Muzeum
obywatel
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie